• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.758
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.407
KIRIKKALE
22°
01:25

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale'de Jandarma personeline görme engellilerin yaşadığı zorluklar anlatıldı

Jandarma Alayı'nda Subay ve Astsubay kadrosuna yönelik düzenlenen "Görmem İçin Sen Varsın" projesi çerçevesinde anlamlı bir eğitim programı düzenlendi.


Gerçekleştirilen seminerde eğitimci yazar Bekir Akdeniz konu hakkında bilgiler verdi.

Jandarma Alayı'nda, subay ve astsubay personellere yönelik önemli bir seminer gerçekleştirildi. Alay Komutanı Kıdemli Albay Barış Cücen'in denetiminde, eğitimci yazar Bekir Akdeniz'in liderliğinde gerçekleşen seminerde, askeri personele görme engellilerin toplumda karşılaştığı zorluklar ve bu konuda nasıl yardımcı olabilecekleri konularında detaylı bilgiler verildi.

 

TOPLUM İÇERİSİNDE KARŞILAŞILAN SORUNLARDAN BAHSEDİLDİ

Alay Komutanı Kıdemli Albay Barış Cücen'in denetiminde gerçekleşen seminerde, eğitimci yazar Bekir Akdeniz, görme engellilerin toplum içerisinde karşılaştığı sorunlar ve onlara nasıl yardımcı olunabileceği konularında katılımcıları bilgilendirdi.

 

"HER BİREY BİR ENGELLİ ADAYIDIR, ONLARA KARŞI HER ZAMAN ÖNYARGISIZ VE YARDIMSEVER OLUNMALIDIR"

Katılımcılara, görme engellilerin günlük yaşamda karşılaştığı zorluklar, özellikle trafikte ve sokakta nasıl yardım edilebileceği konuları anlatıldı. Seminer boyunca vurgulanan önemli bir nokta ise "Her birey bir engelli adayıdır, onlara karşı her zaman önyargısız ve yardımsever olunmalıdır" oldu. "Görmem İçin Sen Varsın" projesi, toplumda farkındalık yaratmayı ve engelli bireylere destek olmayı hedefleyen önemli bir inisiyatif olarak devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Sarıeroğlu’ndan ’asgari ücret’ açıklaması: ’Güçlü artış olacak’

İlginizi Çekebilir

Vali Mehmet Makas, muhtarlarla buluştu

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesinde 3 atama

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59564

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#